Balans garantie

Je hoort ze vaker. Die verhalen van groepen met 12 vrouwen en 2 mannen? Mannen denken eerst nog dat al die aandacht van vrouwen leuk is. Maar na een paar minuten komen ze er al gauw achter dat dit niet zo is. Voor vrouwen is het een teleurstellende avond, omdat de verwachtingen anders waren.

Uit ervaring weten we dat een goede verdeling van mannen en vrouwen een cruciale succesfactor is en uiteindelijk leidt tot het beste resultaat.

Wij beloven dat de verdeling van mannen en vrouwen altijd in balans is. De maximale scheefheid is 40%-60%. We besluiten pas dat een speeddate doorgang kan vinden als deze verhouding in de aanmeldingen goed is. Het kan dus voorkomen dat iemand op een wachtlijst komt te staan, omdat we die belofte waar willen maken.

Bij vrijwel alle andere organisaties wordt er ‘gestreefd naar’ een gelijke man-vrouw verhouding. Dat betekent natuurlijk dat de verhouding niet gegarandeerd wordt. U loopt hier altijd de kans in een groep met een volledig scheve man-verhouding terecht te komen.

Ga naar aanmelden