Locaties

De Broeierd Enschede

De Broeierd Enschede

Net buiten de stad en midden in de Twentse natuur. Vlak bij de stad Enschede, met leuke winkels, restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden. Tegelijkertijd loopt u hier zo de prachtige natuur in. In het hotel zelf kunt u aanschuiven voor een high-tea in Brasserie De Bakspieker en dineren in Bistro De Broeierd. Op mooie dagen is het zalig zitten op het terras met buitenkeuken.

Restaurant de Kroon

Restaurant de Kroon

In het gastvrije dorp Hellendoorn wacht u een warm onthaal in De Kroon. De eeuwenoude kerk ‘de Oale Grieze’ werpt haar schaduw over het gezellige terras. De sfeer van weleer is terug gekeerd naar dit oude perceel in het hart van het zonnige boerendorp. Het standbeeld van Johanna van Buren ziet toe hoe de goede tijden van het plattelandsleven bekroond worden. Ze zou trots geweest zijn als ze daar niet versteend zou hebben gestaan, dichterlijke gevoelens kun je moeilijk onderdrukken op dit pittoreske en historische plekje.

Het Wapen van Beckum

Het Wapen van Beckum

De van oorsprong herberg (1895) is in de loop der eeuwen uitgegroeid tot een imposante Saksische boerderij. Historisch besef wordt gecombineerd met een moderne entree, een Engelse tuin en diverse open haarden. De terrassen, met waterpartijen, lokken niet alleen de aanwezige gasten maar ook voorbijgangers.